Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Taizhou Liancheng Chemical Co., Ltd.

Taizhou Liancheng Chemical Co., Ltd. Taizhou Liancheng Chemical Co., Ltd. Taizhou Liancheng Chemical Co., Ltd. Taizhou Liancheng Chemical Co., Ltd. Taizhou Liancheng Chemical Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Μάρκες: ARCHTEX
Αριθμός Υπαλλήλων: >100
Ετήσιες πωλήσεις: 3,000,000-350,000.00
Ιδρύθηκε Έτος: 2007
Εξαγωγή pc: 60% - 70%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

Η Taizhou Liancheng New Material Co., Ltd. ιδρύθηκε το 2012, είναι επαγγελματική Ε & Α και παραγωγή σταθεροποιητή περιβαλλοντικής προστασίας επιχειρήσεων καινοτόμου τεχνολογίας.Έχει περάσει την πιστοποίηση συστήματος διαχείρισης ποιότητας ISO9001.Όλα τα προϊόντα μέσω της περιβαλλοντικής δοκιμής SGS.Βαθμολογήθηκε ως "μονάδες AAA με φήμη εξυπηρέτησης ποιότητας", ως επαγγελματίας μέλη της επιτροπής της China Plastics Processing Industry Association of πλαστικών πρόσθετων, καθώς και ως μονάδες μέλη υλικών καλωδίων.Βρίσκεται στην πόλη του πλαστικού --- Taizhou Jiaojiang District κάτω από την οδό Chen Jiao Yang Industrial Park.


Η συνολική έκταση άνω των 10.000 τετραγωνικών μέτρων, για την ανεξάρτητη καινοτομία, έρευνα και ανάπτυξη, παραγωγή και πωλήσεις πολυλειτουργικών, υψηλής ποιότητας φιλικών προς το περιβάλλον, άγευστων προϊόντων σταθεροποιητή ασβεστίου και ψευδαργύρου, καθώς και πολυετούς εμπειρίας έρευνας και ανάπτυξης και τεχνικής φύσεως πλεονεκτήματα εκτεταμένη αλυσίδα βιομηχανίας PVC, υπηρεσίες προηγμένης τεχνολογίας που σχετίζονται με σταθμούς.Τα κύρια προϊόντα είναι φιλικά προς το περιβάλλον διαφανής σταθεροποιητής ασβεστίου και ψευδάργυρου, περιβαλλοντική προστασία συνηθισμένος σταθεροποιητής ασβεστίου και ψευδάργυρου, σταθεροποιητής ασβεστίου και ψευδάργυρου κατά της καθίζησης, σταθεροποιητής ασβεστίου και ψευδάργυρου ανθεκτικός στην υγρασία, σταθεροποιητής ασβεστίου και ψευδάργυρου, σωλήνας, προφίλ για σταθεροποιητή ασβεστίου και ψευδαργύρου, πάστα ασβεστίου και ψευδαργύρου σταθεροποιητής, σταθεροποιητής και ούτω καθεξής.


Παράγεται από τα προϊόντα ασβεστίου και ψευδαργύρου της επωνυμίας «μπλε Cheung» από την αγορά έως την «με προηγμένη τεχνολογία έρευνας και ανάπτυξης, ώριμη τεχνολογία παραγωγής, επιστημονική διαχείριση και εξαιρετική εξυπηρέτηση μετά την πώληση.Μετά από περισσότερα από 10 χρόνια σταθερής ανάπτυξης, κέρδισε τη βιομηχανία μια καλή φήμη.Για την ταχεία ανάπτυξη της εταιρείας έχει θέσει γερές βάσεις.


Η Liancheng στην επιχειρηματική φιλοσοφία «βασισμένη στην ακεραιότητα, με προσανατολισμό στην ποιότητα, υπηρεσίες προθέσεων», η προσοχή στην εισαγωγή ταλέντων και αποθεμάτων στην ανάπτυξη προϊόντων, την παραγωγή και τις πωλήσεις και άλλοι δεσμοί έχουν σχηματίσει ένα σταθερό κλιμάκιο ταλέντων.Και ένα καλό σύστημα ποιοτικού ελέγχου που διασφαλίζει ότι οι πελάτες παρέχουν επαγγελματικά, αξιόπιστα, υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες.Ταυτόχρονα, όπως πάντα, δεσμευτήκαμε στον σκοπό του πράσινου, να προστατεύσουμε το οικολογικό περιβάλλον και να συνεισφέρουμε τη δέουσα συνεισφορά.


Ισχυροί, δημιουργικοί άνθρωποι θα ενώσουν τα χέρια όλων των νέων και παλιών φίλων, όπως πάντα, ειλικρινής συνεργασία, China Unicom κόσμο, τα επιτεύγματα σας και εμένα!

ΚΙΝΑ Taizhou Liancheng Chemical Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

ΚΙΝΑ Taizhou Liancheng Chemical Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Ιστορία

Η επιτυχία ή η αποτυχία της επιχείρησης που ωφελείται από την αντανάκλαση του πελάτη, ο πελάτης είναι η τελική απόφαση που είναι ο καλύτερος κριτής, πληρώνουμε τη πολλή προσοχή στην αξιολόγηση πελατών των πελατών μας, «απαίτηση πελατών ως κέντρο, ποιότητα των προϊόντων ως πυρήνα», υψηλή αφετηρία, υψηλή εισαγωγή, υψηλή - ποιότητα με σκοπό την υπηρεσία η εμπιστοσύνη πελατών, ικανοποίηση είναι η επιχείρησή μας όλη η tireless αναζήτηση συναδέλφων μου! Η ποιότητα που διατηρούν, τίμια και η αξιοπιστία είναι η συνεργασία μας με τους πελάτες για να εξασφαλίσουν.
Κοινωνία στη συνεχή ανάπτυξη, πρέπει να καταβάλουμε αδιάλειπτες προσπάθειες. Η αναζήτηση της πολιτιστικής γνώσης, συνεχώς ενημερωμένες ιδέες, μαθαίνει από τα επιστημονικά και τεχνολογικά επιτεύγματα, στην πολιτιστική κατασκευή της δράσης, την εργασία ομάδων, εστίαση για τη φρόνηση, από πάνω προς τα κάτω, κοινή ανάπτυξη και η γενική βελτίωση της εταιρικής υποδήλωσης πολιτισμού, συγκέντρωσε την ουσία της επιχείρησης μια ακατάλυτη δύναμη.
Επιχειρηματικό πνεύμα
Η ευθύνη, η καινοτομία, ο επαγγελματισμός, η ενότητα και η συνεργασία είναι το πνεύμα όλου του προσωπικού εμμένουν πάντα στο επιχειρηματικό πνεύμα και κοινός.
Εταιρικοί σκοποί:
Πρωτοποριακό πνεύμα, ρεαλιστικός και καινοτόμος γενναιόδωρος ανθρωπιστικός, ακεραιότητα-βασισμένος στο.
Επιχειρησιακή φιλοσοφία:
Τα συμφέροντα των πελατών είναι όπου επιζούμε και η ανάπτυξη των πιό θεμελιωδών ενδιαφερόντων η ικανοποίηση πελατών είναι οι επιχειρησιακές δραστηριότητες, οι οδηγίες και οι οδηγίες μας.
Φιλοσοφία υπηρεσιών:
Για να επιτύχει την τέλεια μορφή υπηρεσίας για να παρέχει την απεριόριστη εγγύηση υπηρεσιών για να επιτύχει την ποιότητα υπηρεσιών «μηάς ατέλειας» η ικανοποίηση πελατών είναι η αναζήτησή μας ποιότητας υπηρεσιών των αιώνιων προτύπων η συνεχής βελτίωση της ποιότητας υπηρεσιών είναι να επιτευχθεί η τέλεια υπηρεσία και η ικανοποιητική υπηρεσία, σημαντικά μέσα να κερδηθεί το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα
Στόχοι ανάπτυξης:
Στη διαχείριση ενός στερεού, που ικανοποιούν με την υπηρεσία, το μηχανισμό για την ευελιξία, καινοτομία και πραγματικό πνεύμα, για να καλλιεργήσουν και να δημιουργήσουν μια υψηλή επαγγελματική ποιότητα του εργατικού δυναμικού, και να προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσει πέντε έτη για να κάνει επιχειρησιακό μεγαλύτερο και ισχυρότερο

Υπηρεσία

Η χημική Co. Liancheng Taizhou, ΕΠΕ είναι καλά - γνωστός για την ειδίκευση και την αφοσίωσή της στις πρόσθετες ουσίες PVC. όχι μόνο παρέχουμε τα αξιόπιστα προϊόντα και την τεχνική υπηρεσία στους πελάτες, επίσης εργαζόμενος τους πελάτες για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις στη διατύπωση, τα προσόντα και ρυθμιστικός.

Η ομάδα μας

Έχουμε ένα εργαστήριο κατάστασης προόδου και μια ομάδα των ειδικών εφαρμογής να εξασφαλίσουν υψηλό - ποιότητα και ανταγωνιστικές λύσεις για τους πελάτες μας. Έχουμε περίπου πενήντα από τους υπαλλήλους, οι οποίοι είναι δεσμευμένοι να διατηρήσουν την καθιερωμένη φήμη με να φέρουν στην κατασκευή και τη βιομηχανία πλαστικών, τις νέες πρόσθετες ουσίες και τις καινοτόμες λύσεις.

 

Είμαστε κύριοι επίσης μιας ισχυρής τεχνικής ομάδας υπηρεσιών μεταπώλησης, την οποία δικοί πάνω από 10 πλούσιας βιομηχανίας πλαστικών έτη εμπειρίας παραγωγής (ESP στην παραγωγή πινάκων αφρού), και μπορούν απάντηση το πρόβλημα παραγωγής σας γρήγορα.

 

Η υποχρέωσή μας είναι να διατηρήσουμε τα υψηλότερα πρότυπα της τελειότητας στην ποιότητα των προϊόντων, την παραγωγικότητα, και τη ικανοποίηση πελατών.

Στοιχεία επικοινωνίας