Να στείλετε μήνυμα
products

Βιομηχανικό Plasticizer υψηλής πυκνότητας μη - φθαλικός εστέρας για το εύκαμπτο PVC άχρωμο

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: ARCHTEX
Πιστοποίηση: SGS
Αριθμό μοντέλου: LC1531
Ποσότητα παραγγελίας min: 200
Τιμή: negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 200kgs/drum
Χρόνος παράδοσης: 5-8working ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 μετρικοί τόνοι/μετρικός τόνος το μήνα
Λεπτομερής ενημέρωση
Χρήση: Πλαστικοί βοηθητικοί πράκτορες Ταξινόμηση: Χημικός βοηθητικός παράγοντας
Τύπος: plasticizer, πλαστικοί βοηθοί Εφαρμογή: Πλαστικό
Εμφάνιση: Άχρωμο διαφανές υγρό Όνομα προϊόντων: plasticizer μη-φθαλικού εστέρα
Υψηλό φως:

οξειδωμένο κερί πολυαιθυλενίου

,

οξειδωμένο κερί πολυαιθυλενίου


Περιγραφή προϊόντων

Βιομηχανικό plasticizer μη-φθαλικού εστέρα υψηλής πυκνότητας για το εύκαμπτο PVC

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα προϊόντων:

ARCHTEX lc-1531 είναι γνήσιο plasticizer μη-φθαλικού εστέρα για τα εύκαμπτα μαλακά προϊόντα PVC, σχεδιάζεται με την καλύτερη ή ίση απόδοση έναντι παραδοσιακά plasticizers γενικού σκοπού, όπως το DOP.

ARCHTEX lc-1531 έχει την άριστη δυνατότητα επεξεργασίας, την πολύ υψηλή αποδοτικότητα πλαστικοποίησης, την καλή αντίσταση στο πετρέλαιο, τις χημικές ουσίες, την εξαγωγή των λύσεων νερού, την καλή εκτέλεση μετανάστευσης και την πολύ χαμηλή αστάθεια.

 

Προδιαγραφές προϊόντων:

Στοιχείο Δείκτης
Εμφάνιση Σαφές άχρωμο υγρό
Περιεκτικότητα σε εστέρα (%) >99.5
Πυκνότητα σε 20℃, kg/m3 1040
Ιξώδες σε 20℃, χορευτικό βήμα μ 35
Σημείο βρασμού, ℃ 394
Χύστε το σημείο, ℃ -55
Δείκτης διάθλασης 1.4491-1.4493
Όξινη αξία, mg KOH/g Μέγιστο 0,10
Περιεκτικότητα σε νερό, (%) Max.0.10
Χρώμα, Hazen Max.50
  1. Συμμορφώνεται με το τυποποιημένο EN 71-3 παιχνιδιών σχετικά με τα βαριά μέταλλα
  2. Ταξινομημένος ως μη-Ποε σύμφωνα με την ευρωπαϊκή ταξινόμηση (1999/13/ΕΚ και 2004/42/CE)
  3. Ταξινόμηση σύμφωνα με τον κανονισμό (ec) No.1272/2008. Η ουσία δεν είναι ταξινομημένη σύμφωνα με τον κανονισμό CLP

Εφαρμογές:

Εύκαμπτα μαλακά προϊόντα PVC. Ντυμένα υφάσματα/τεχνητό δέρμα. Καλώδιο/καλώδιο. Μαλακό δάπεδο PVC στο ρόλο. Plastisols PVC. Αυτοκίνητος.

Συσκευασία και αποθήκευση:

Τύμπανα/200 κλ. Κατάστημα στη δροσερή θέση.

 

 
1. Τι είναι plasticizer μη φθαλικού εστέρα;
Φιλικά προς το περιβάλλον Plasticizers PVC (Plasticizers μη-φθαλικού εστέρα)… DIC λειτουργούν για να αναπτύξουν plasticizers (μη-φθαλικός εστέρας) που προσαρμόζουν τους περιορισμούς χρήσης για τις ενδοκρινή αναστατώνοντας χημικές ουσίες και τα εργαλεία τροφίμων, τα εμπορευματοκιβώτια και τη συσκευασία, και τα παιχνίδια.
 
2. Τι είναι μη φθαλικός εστέρας;
Οι μη-φθαλικοί εστέρες είναι ουσιαστικά plasticizers που είναι χωρίς φθαλικούς εστέρες. Μερικά παραδείγματα των μη-φθαλικών εστέρων περιλαμβάνουν DOTP (τερεφθαλικό diethylehexyl, aka DEHT), Hexamoll DINCH (κυκλοεξάνιο diisononyl dicarboxylate), καθώς επίσης και βιο-βασισμένα plasticizers, όπως μια γραμμή με βάση τη σόγια plasticizers.
 
3. Τι κάνει λάθος με τους φθαλικούς εστέρες;

Τα τελευταία χρόνια, οι ερευνητές έχουν συνδέσει τους φθαλικούς εστέρες με το άσθμα, αναταραχή υπερδραστηριότητας διάσπασης της προσοχής, καρκίνος του μαστού, παχυσαρκία και ο τύπος ΙΙ διαβήτης, χαμηλός ΔΕΙΚΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΎΝΗΣ, neurodevelopmental ζητήματα, συμπεριφοριστικά ζητήματα, αναταραχές φάσματος αυτισμού, άλλαξε την αναπαραγωγική ανάπτυξη και τα αρσενικά ζητήματα γονιμότητας.

 

4. Τι είναι παραδείγματα των φθαλικών εστέρων;
Πέντε από τους ευρύτατα χρησιμοποιημένους φθαλικούς εστέρες είναι φθαλικός εστέρας Di (2-ethylhexyl) (DEHP), διβουτυλικός φθαλικός εστέρας (DBP), φθαλικός εστέρας Di-isononyl (DINP), φθαλικός εστέρας Di-isodecyl (DIDP) και βενζυλικός βουτυλικός φθαλικός εστέρας (BBP). Αυτοί οι φθαλικοί εστέρες έχουν αξιολογηθεί στα πλαίσια ενός προγράμματος της ΕΕ για την αξιολόγηση του κινδύνου για τις νέες και υπάρχουσες χημικές ουσίες.
 
5. Τι είναι μελάνι μη φθαλικού εστέρα;
Το δημοφιλέστερο & αποδοτικό μελάνι που χρησιμοποιείται στη βιομηχανία εκτύπωσης ενδυμάτων είναι ελεύθερο Plastisol φθαλικού εστέρα μελάνι. Ο φθαλικός εστέρας ελεύθερος είναι αδιαφανή plastisol μελάνια εκτύπωσης που περιέχει το PVC αλλά χωρίς phtalates. … Αυτά τα Plastisol μελάνια είναι για το βαμβάκι, τον πολυεστέρα, το νάυλον, Lycra και Spandex εκτύπωσης οθόνης.
 
6. Είναι το ελεύθερο PVC φθαλικού εστέρα ασφαλές;
Ούτε το εστέρας-ελεύθερο PVC δεν είναι ακόμα ένα ασφαλές πλαστικό λόγω των άλλων επιβλαβών χημικών ουσιών που χρησιμοποιούνται συχνά κατά τη διάρκεια της παραγωγής. Το κέντρο για το περιβάλλον και τη δικαιοσύνη υγείας ονομάζει τις ακόλουθες πιθανές ανησυχίες με το PVC: Μπορέστε να περιέχετε τη διοξίνη (μια γνωστή καρκινογόνος ουσία) Μάιος περιέχει τις πτητικές οργανικές ενώσεις (Ποε)
 
7. Μπορούν οι φθαλικοί εστέρες να απορροφηθούν μέσω του δέρματος;
Απορρόφηση δερμάτων των φθαλικών εστέρων τόσο “σημαντικών” όπως εισπνοή. Μια ομάδα αμερικανικών, δανικών και γερμανικών ερευνητών λέει ότι έχουν παρουσιάσει πειραματικά ότι η απορρόφηση των φθαλικών εστέρων από τον αέρα, μέσω του δέρματος, είναι εξίσου σημαντική με την εισπνοή.
 
8. Ποια τρόφιμα είναι υψηλά στους φθαλικούς εστέρες;

Η αναθεώρηση της λογοτεχνίας αποκάλυψε ότι τα πουλερικά, μερικά γαλακτοκομικά προϊόντα (κρέμα) και λίπη είναι συνήθως μολυσμένα με τις υψηλές συγκεντρώσεις DEHP από άλλα τρόφιμα. Το γάλα, το γιαούρτι, τα αυγά, τα φρούτα, τα λαχανικά, τα ζυμαρικά, τα νουντλς, το ρύζι, τα ποτά και το νερό βρέθηκαν για να περιέχουν τις χαμηλές συγκεντρώσεις των φθαλικών εστέρων συνολικά.

 

9. Οι φθαλικοί εστέρες απαγορεύονται στην Ευρώπη;

Λόγω των πιθανών αποτελεσμάτων τους στις ανθρώπινες υγείες, η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει απαγορεύσει τη χρήση έξι συγκεκριμένων φθαλικών εστέρων στα προϊόντα για τα παιδιά. … Επίσης, μερικοί κατασκευαστές τώρα να χρησιμοποιήσουν άλλους τύπους φθαλικών εστέρων που δεν έχουν απαγορευθεί στα καταναλωτικά προϊόντα.
 
10. Πώς plasticizers λειτουργούν;
Plasticizers είναι οργανικά υγρά ή στερεά που ενσωματώνονται από την επεξεργασία ή τη διάχυση λειωμένων μετάλλων σε ένα συμβατό πολυμερές σώμα για να μειώσουν την αλληλεπίδραση μεταξύ των μορίων και να βελτιώσουν τη μοριακή κινητικότητα.
 
Βιομηχανικό Plasticizer υψηλής πυκνότητας μη - φθαλικός εστέρας για το εύκαμπτο PVC άχρωμο 0

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Elaine

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613695163789

WhatsApp : +8619805658100