Να στείλετε μήνυμα
products

Σύνθετη ασβεστίου ψευδάργυρου θερμότητας υψηλή θερμική σταθερότητα PVC σταθεροποιητών υψηλή διαφανής

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: ARCHTEX
Πιστοποίηση: SGS
Αριθμό μοντέλου: LC7258A
Ποσότητα παραγγελίας min: 100KGS
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25kg/paper τσάντα
Χρόνος παράδοσης: 5-8working ημέρες
Λεπτομερής ενημέρωση
Ταξινόμηση: Χημικός βοηθητικός παράγοντας Χρήση: Πλαστικοί βοηθητικοί πράκτορες
Τύπος: Σταθεροποιητής PVC, που επεξεργάζεται την ενίσχυση Άλλα ονόματα: Σταθεροποιητής θερμότητας PVC, σταθεροποιητής θερμότητας Ca/Zn
Χρώμα: άσπρος ή ανοικτό κίτρινο Συσκευασία: Τσάντα 25 κλ/Κραφτ
Υψηλό φως:

PVC που συνθέτει τις πρόσθετες ουσίες

,

πρώτη ύλη PVC


Περιγραφή προϊόντων

Επαγγελματικός ασβεστίου σταθεροποιητής θερμότητας ψευδάργυρου σύνθετος για την υψηλή διαφανή υψηλή θερμική σταθερότητα PVC

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα προϊόντων:

 

Lc-7258A είναι βασισμένο stearate ασβεστίου, stearate ψευδάργυρου, και επιστημονικά συντεθειμένο με εισαγόμενες τις επιστήμη πρώτες ύλες. Ο σύνθετος σταθεροποιητής θερμότητας ψευδάργυρου ασβεστίου κατευθύνεται για τα υψηλά διαφανή tastless προϊόντα PVC προστασίας του περιβάλλοντος.

  • Μη τοξική προστασία του περιβάλλοντος.
  • κανένας μόλυβδος, κάδμιο, βάριο, κασσίτερος και άλλα τοξικά βαριά μέταλλα, μη-nonylphenol, καμία μυρωδιά, που πιστοποιείται από ROHS
  • Η επεξεργασία και τα προϊόντα itsself δεν έχουν καμία ιδιαίτερη μυρωδιά, η οποία υπερνικά τη mercaptan μυρωδιά organotin και την ιδιαίτερη μυρωδιά του γενικού υγρού σταθεροποιητή.
  • Η υψηλή διαφάνεια, διαφάνεια μπορεί να φθάσει στον ίδιο εισαγόμενο σταθεροποιητή ασβεστίου και ψευδάργυρου, κοντά στον οργανικό κασσίτερο
  • Μην μεταναστεύστε, το νερό όχι whitenin
  • Η υψηλή θερμική σταθερότητα, το προϊόν δεν είναι εύκολο να γίνει κίτρινη
  • Δεν προκαλεί το καλώδιο χαλκού μαύρες, καλές ηλεκτρικές ιδιότητες, ιδιαίτερα κατάλληλες για UL60 ℃ - διαφανή καλώδιο ℃ UL105 και υλικό καλωδίων.

 

Τεχνικές προδιαγραφές:

 

Στοιχείο Δείκτης
Εμφάνιση λευκό στην ανοικτό κίτρινο σκόνη
Μεταλλικό οξείδιο content%, ≥ 21
Volatile%, ≤ 1
Θερμικός χρόνος σταθερότητας, ≥ 100

 

 

Συνιστώμενη δόση:

100 μέρη του pve σύστησαν να προσθέσουν 0.8-2.0 αντίγραφα του σταθεροποιητή. Έχει συστήσει να προσθέσει το εποξικό πετρέλαιο σόγιας για να βελτιώσει τη θερμική σταθερότητα. Τα ιδιαίτερα διαφανή λιπαντικά συστήνονται.

Συσκευασία και αποθήκευση:

25kgs/paper τσάντα. Κατάστημα υπό τη θερμοκρασία δωματίου και τους ξηρούς όρους

Κοινές ερωτήσεις:

1. Τι είναι σταθεροποιητές PVC;

Οι σταθεροποιητές προστίθενται στο PVC για να επιτρέψουν την επεξεργασία του και για να βελτιώσουν την αντίστασή του ειδικά στις υπαίθριες εφαρμογές, τη διάβρωση και τη θερμότητα γηράσκων και να έχουν μια σημαντική επιρροή στις σωματικές ιδιότητες τελειωμένων των PVC άρθρων.
 
2. Τι είναι πακέτο σταθεροποιητών PVC;
Ένας σταθεροποιητής ενός πακέτου είναι ένα πακέτο των πρόσθετων ουσιών που προστίθενται κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας του PVC. … Μη τοξικός σταθεροποιητές πακέτων είναι βασισμένου στο ασβέστιο, τον ψευδάργυρο, και το βάριο που συνδυάζονται με τους ομο-σταθεροποιητές και τα λιπαντικά για να καταστήσουν το βαρύ μέταλλο προϊόντων ελεύθερο.
 
 
3. Είναι το PVC θερμότητα - ευαίσθητη;
Θερμικός και πυρκαγιά

Η θερμότητα - η σταθερότητα του ακατέργαστου PVC είναι πολύ φτωχή, έτσι η προσθήκη ενός σταθεροποιητή θερμότητας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας είναι απαραίτητη προκειμένου να εξασφαλιστούν οι ιδιότητες του προϊόντος.

 

 

4. Τι είναι φυσικοί σταθεροποιητές;
Τέτοια φυσικά υδροκολλοειδή περιλαμβάνουν το αγάρ, το άλας αλγινικού οξέος νατρίου, τις καραγενίνες, guar, konjac, tragacanth, τη γόμμα φασολιών ακρίδων, το psyllium, τη γόμμα Tara, fenugreek τη γόμμα και xanthan τη γόμμα. Ο κοινός νους λέει τα υδροκολλοειδή που εξάγονται μόνο από τις φυσικές πηγές, όπως τις εγκαταστάσεις, και καθαρισμένος πρέπει να θεωρηθεί φυσικός.
 
5. Γιατί θα προσθέτατε έναν σταθεροποιητή στο πλαστικό;
Στα πλαστικά αυτό μπορεί να προκαλέσει τον αποχρωματισμό και embrittlement, οι οποίοι μπορούν να μειώσουν τη χρήσιμη διάρκεια ζωής του αντικειμένου. Οι σταθεροποιητές χρησιμοποιούνται για να αποτρέψουν αυτό με την παρεμπόδιση των διάφορων διαδικασιών υποβάθμισης όπως η οξείδωση, scission αλυσίδων και οι ανεξέλεγκτοι επανασυνδυασμοί και η διασύνδεση.
 
6. Τι είναι σταθεροποιώντας πράκτορας;
Ένας σταθεροποιώντας πράκτορας είναι απλά ένας όρος που χρησιμοποιείται ως αντώνυμο σε έναν καταλύτη. Όπως έναν καταλύτη επιταχύνει μια χημική αντίδραση, ο σταθεροποιητής εμποδίζει τη χημική αντίδραση να παρασχεθεί η σταθερότητα. κανονικά, εμποδίζει το χωρισμό των αναστολών (ως κολλοειδή μόρια), των γαλακτωμάτων και των αφρών.
 
7. Όλο το PVC περιέχει το μόλυβδο;
Οι σχολικές προμήθειες πολλών παιδιών, όπως τα καλαθάκια με φαγητό, σακίδια πλάτης και σύνδεσμοι, μπορούν να γίνουν από το τοξικό πλαστικό PVC-α που είναι επικίνδυνο στην υγεία μας και το περιβάλλον. Το PVC περιέχει τις επικίνδυνες χημικές πρόσθετες ουσίες συμπεριλαμβανομένων των φθαλικών εστέρων, μόλυβδος, κάδμιο, ή/και organotins, το οποίο μπορεί να είναι τοξικό στην υγεία του παιδιού σας.

Σύνθετη ασβεστίου ψευδάργυρου θερμότητας υψηλή θερμική σταθερότητα PVC σταθεροποιητών υψηλή διαφανής 0

Σύνθετη ασβεστίου ψευδάργυρου θερμότητας υψηλή θερμική σταθερότητα PVC σταθεροποιητών υψηλή διαφανής 1

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Elaine

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613695163789

WhatsApp : +8619805658100