Να στείλετε μήνυμα
products

Προσαρμοσμένο χρώμα ΑΣΑ Συμπεριερχόμενα σωματίδια για επιφάνεια προφίλ PVC Ακρυλονιτρίλη Στυρίνη Ακρυλικό Συμπολυμερές Συμπεριερχόμενα

Βασικές πληροφορίες
Place of Origin: CHINA
Μάρκα: ARCHTEX
Λεπτομερής ενημέρωση
Σχήμα: κόκκοι μέγεθος: Προσαρμοσμένο
Αντίσταση στην Γήρανση: Ωραίο. Πυροδοσία: UL94 Β-2
Ονομασία του προϊόντος: Σύνθετοι κόκκοι PVC Υλικό: PVC
Αντίσταση θερμοκρασίας: 80°C Σκληρότητα: 50-90 ακτή Α

Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή του προϊόντος:

Πληροφορία για το προϊόν: Σκόρπια σύνθετα από PVC

Τα σύνθετα κόκκια PVC είναι ένα είδος πλαστικών κόκκων που χρησιμοποιούνται για διάφορες εφαρμογές.τα κόκκοι αυτά έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν τις ειδικές ανάγκες της βιομηχανίας PVC.

Χαρακτηριστικά του προϊόντος:
 • Πυροδοσία:UL94 V-2
 • Χρώμα:Λευκό
 • Υλικό:PVC (πολυβινυλοχλωρίδιο)
 • Ανθεκτικότητα στην γήρανση:Ωραίο.
 • Μέγεθος:Προσαρμοσμένο
Βασικά οφέλη:

Τα σύνθετα κόκκιά μας από PVC έχουν τα εξής πλεονεκτήματα:

 • Το υλικό υψηλής ποιότητας εξασφαλίζει εξαιρετικές επιδόσεις και αντοχή.
 • Προσαρμοσμένες επιλογές μεγέθους για να ανταποκρίνονται στις ειδικές απαιτήσεις των πελατών.
 • Καλή αντοχή στην γήρανση, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη διάρκεια ζωής για το τελικό προϊόν.
 • UL94 V-2 βαθμολογία εύφλεκτης, καθιστώντας το ασφαλές για διάφορες εφαρμογές.
 • Το λευκό χρώμα προσφέρει μια καθαρή και επαγγελματική εμφάνιση.
Εφαρμογές:

Τα σύνθετα κόκκοι PVC χρησιμοποιούνται ευρέως στη βιομηχανία PVC για διάφορες εφαρμογές, μεταξύ των οποίων:

 • Σωλήνες και εξαρτήματα από PVC
 • Απομόνωση καλωδίων
 • Προφίλ παραθύρων
 • Γεωργία
 • Και πολλά άλλα.

Τα κόκκια αυτά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με άλλες πρόσθετες ύλες για τη δημιουργία εξειδικευμένων συνθέσεων PVC για συγκεκριμένες εφαρμογές.

Συμπέρασμα:

Με εξαιρετική αντοχή στην γήρανση, εύφλεκτοτητα και καθαρό λευκό χρώμα.Αυτά τα κόκκοι είναι η τέλεια επιλογή για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών..

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να ζητήσετε προσφορά, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!

 

Χαρακτηριστικά:

 • Ονομασία προϊόντος: Σκόρπια σύνθετα από PVC
 • Υλικό: PVC
 • Σχήμα: κόκκοι
 • Πυκνότητα: 1,3-1,45 G/cm3
 • Συσκευή: 25 kg/σακούλα
 • Χρησιμοποιήσεις: Κατάλληλο για διάφορες εφαρμογές, όπως σύνθετα σωλήνων PVC, σύνθετα καλωδίων καλωδίων PVC και σύνθετα εφοδιασμού PVC
 • Υψηλή ποιότητα: κατασκευασμένο από υλικό PVC υψηλής ποιότητας για να εξασφαλίζεται σταθερή και αξιόπιστη απόδοση
 • Καλή ευελιξία: προσφέρει καλή ευελιξία και εύκολο χειρισμό για διάφορες διαδικασίες παραγωγής
 

Τεχνικές παραμέτρους:

Ονομασία του προϊόντος Σκόρπια σύνθετα PVC
Εφαρμογή Σχηματισμός με ένεση
Μέγεθος Προσαρμοσμένο
Επέκταση ≥ 200%
Δύναμη πρόσκρουσης ≥7KJ/m2
Αντίσταση θερμοκρασίας 80°C
Σχήμα Σκόρπια
Αντίσταση στην Γήρανση Ωραίο.
Δυνατότητα τράβηξης ≥20MPa
Σφιχτότητα 10,3-1,45 G/cm3
Βασικά χαρακτηριστικά συνδυασμός σωλήνων από PVC, συνδυασμός σωλήνων από PVC, συνδυασμός εξαρτημάτων από PVC
 

Εφαρμογές:

Σκόρπιες σύνθετων ουσιών PVC - ARCHTEX
Περιγραφή του προϊόντος

Τα κόκκοι σύνθετης ύλης PVC της ARCHTEX είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που παράγεται στην Κίνα.Τα κόκκοι αυτά έχουν εξαιρετική αντοχή στη γήρανση και ελάχιστη αντοχή σε τράβηξη 20MPa, καθιστώντας τους κατάλληλους για διάφορες εφαρμογές.

Ονομασία μάρκας

Η ARCHTEX είναι ένα γνωστό εμπορικό σήμα στη βιομηχανία PVC, γνωστό για τα αξιόπιστα και οικονομικά αποτελεσματικά προϊόντα του.

Χώρος καταγωγής

Τα κόκκιά μας από σύνθετα PVC κατασκευάζονται με περηφάνια στην Κίνα, ακολουθώντας τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία στη διαδικασία κατασκευής μας.

Υλικό

Τα κόκκια σύνθετης ύλης PVC είναι κατασκευασμένα από υλικό υψηλής ποιότητας PVC, εξασφαλίζοντας αντοχή και μακροζωία σε διάφορες εφαρμογές.

Χρώμα

Τα κόκκιά μας από σύνθετα PVC είναι διαθέσιμα σε ένα κλασικό λευκό χρώμα, κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.

Ιδιότητες
 • Ανθεκτικότητα στην γήρανση:Τα κόκκιά μας από σύνθετα PVC έχουν εξαιρετική αντοχή στην γήρανση, καθιστώντας τα κατάλληλα για μακροχρόνια χρήση σε διάφορες εφαρμογές.
 • Δυνατότητα τέντωσης:Οι κόκκοι μας έχουν ελάχιστη αντοχή σε έλξη 20MPa, εξασφαλίζοντας αξιοπιστία και αντοχή σε διαφορετικά περιβάλλοντα.
Εφαρμογές

Τα σύνθετα κόκκιά μας από PVC είναι κατάλληλα για διάφορες εφαρμογές, όπως:

 • Σωλήνες από PVC
 • Σύνθετα σύρματος και καλωδίου
 • Εκτόξευση
 • Σχηματισμός
 • Και πολλά άλλα.

Με τις ευπροσάρμοστες ιδιότητές τους και την ανθεκτική τους φύση, τα κόκκιά μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορες βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένων των κατασκευών, του ηλεκτρικού και της παραγωγής.

Συσκευή

Τα κόκκια σύνθετων ουσιών PVC είναι εύκολα συσκευασμένα σε σακούλες 25 κιλών, εξασφαλίζοντας εύκολο χειρισμό και αποθήκευση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σύνθετα κόκκους PVC, επικοινωνήστε μαζί μας στοinfo@pvcgranules.comή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στοwww.pvcgranules.com.

 

Προσαρμογή:

Προσαρμοσμένη εξυπηρέτηση για κόκκους σύνθετων υλικών PVC - ARCHTEX
Ετικέτα: ARCHTEX

Τα κόκκιά μας από σύνθετα PVC σχεδιάζονται και παράγονται ειδικά από την ARCHTEX, ένα γνωστό εμπορικό σήμα στη βιομηχανία.

Χώρος προέλευσης: Κίνα

Όλα τα συστατικά μας από PVC παρασκευάζονται στις τελευταίες εγκαταστάσεις μας στην Κίνα, εξασφαλίζοντας την υψηλότερη ποιότητα και συνέπεια.

Υλικό: PVC

Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικό PVC, τα κόκκιά μας είναι ανθεκτικά, ευέλικτα και ανθεκτικά σε χημικά και καιρικές συνθήκες.

Χρώμα: Λευκό

Τα κόκκιά μας από σύνθετα PVC είναι διαθέσιμα σε ένα κλασικό λευκό χρώμα, παρέχοντας ένα καθαρό και επαγγελματικό φινίρισμα στα προϊόντα σας.

Επεκτάσεις: ≥200%

Με μια επιμήκυνση άνω του 200%, τα κόκκιά μας από σύνθετα PVC είναι εξαιρετικά ευέλικτα και αντέχουν το τέντωμα χωρίς να σπάσουν ή να χάσουν το σχήμα τους.

Ονομασία προϊόντος: Σκόρπια σύνθετα από PVC

Το προϊόν μας, τα κόκκοι σύνθετων υλικών PVC, έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις ειδικές ανάγκες των πελατών μας και να παρέχει ανώτερη απόδοση.

Σχήμα: κόκκοι

Το σχήμα των κόκκων των συνθετικών κόκκων μας από PVC το καθιστά εύκολο στο χειρισμό και τη χρήση, εξασφαλίζοντας μια ομαλή και αποτελεσματική διαδικασία παραγωγής.

Κλειδιά:
 • Συνδυασμός καλωδίων από σύρμα PVC
 • Συνδυασμός σωλήνων PVC
 • Συνδυασμός σωλήνων PVC για παροχή νερού

Τα κόκκια σύνθετης ύλης PVC είναι ιδανικά για διάφορες εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένης της σύνθεσης καλωδίου καλωδίου και της σύνθεσης σωλήνα για παροχή νερού.Προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες για να ανταποκριθούμε στις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας και να εξασφαλίσουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για τα προϊόντα σας.

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες για σύνθετα κόκκους PVC

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το προϊόν μας από κόκκους PVC.Δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε την καλύτερη τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες για να διασφαλίσουμε ότι η εμπειρία σας με το προϊόν μας είναι αποτελεσματική και ικανοποιητική.

Τεχνική υποστήριξη

Η ομάδα μας από έμπειρους μηχανικούς και τεχνικούς είναι πάντα διαθέσιμη για να σας βοηθήσει με τυχόν τεχνικά ζητήματα ή ερωτήσεις που μπορεί να έχετε σχετικά με τα σύνθετα κόκκους PVC μας.Προσφέρουμε τεχνική υποστήριξη μέσω διαφόρων καναλιών, συμπεριλαμβανομένου του τηλεφώνου.Η ομάδα τεχνικής υποστήριξης είναι πολύ έμπειρη και θα συνεργαστεί στενά μαζί σας για να βρει την καλύτερη λύση για τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Προσαρμοσμένες λύσεις

Κατανοούμε ότι κάθε πελάτης έχει μοναδικές απαιτήσεις και είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή εξατομικευμένων λύσεων για την ικανοποίηση αυτών των αναγκών.Η τεχνική ομάδα μας θα συνεργαστεί στενά μαζί σας για να κατανοήσει τις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας και να αναπτύξει μια προσαρμοσμένη λύση που θα ανταποκρίνεται στις ακριβείς προδιαγραφές σας..

Διασφάλιση ποιότητας

Τα συστατικά μας από PVC παρασκευάζονται με υλικά υψηλής ποιότητας και υπόκεινται σε αυστηρά μέτρα ελέγχου ποιότητας για να διασφαλιστεί ότι πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα.Η τεχνική ομάδα μας διεξάγει επίσης τακτικούς ελέγχους ποιότητας για να διασφαλίσει ότι το προϊόν μας συνεχίζει να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας..

Εκπαίδευση και εκπαίδευση

Προσφέρουμε προγράμματα εκπαίδευσης και κατάρτισης για να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα κόκκιά μας.Η ομάδα μας θα σας παρέχει ολοκληρωμένη εκπαίδευση για τον σωστό χειρισμό και χρήση του προϊόντος μας, καθώς και βέλτιστες πρακτικές για βέλτιστα αποτελέσματα.

Ταιριωμένη Παροχή

Κατανοούμε τη σημασία της έγκαιρης παράδοσης και προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι τα κόκκιά μας από σύνθετο PVC θα φτάσουν στην ώρα σας.Η ομάδα εφοδιασμού μας εργάζεται με επιμέλεια για να διασφαλίσει ότι οι παραγγελίες σας παραδίδονται σε εσάς εντός του καθορισμένου χρονοδιαγράμματος..

Υποστήριξη πελατών

Έχουμε μια ειδική ομάδα υποστήριξης πελατών που είναι διαθέσιμη για να σας βοηθήσει με τυχόν μη τεχνικές ερωτήσεις ή ανησυχίες που μπορεί να έχετε.Η ομάδα μας δεσμεύεται να σας παρέχει εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και θα απαντήσει στις ερωτήσεις σας έγκαιρα..

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα κόκκους μας από σύνθετα PVC.

Στοιχεία επικοινωνίας
Elaine

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613695163789

WhatsApp : +8619805658100