Να στείλετε μήνυμα
products

Ελαφριά άκαμπτη PVC κυματοειδής σωλήνας σύρμα σχοινί αγωγού σύρμα πλεξίματος σύνθετες κόκκους

Βασικές πληροφορίες
Place of Origin: CHINA
Μάρκα: ARCHTEX
Λεπτομερής ενημέρωση
Σφιχτότητα: 10,3-1,45 G/cm3 Αντίσταση στην Γήρανση: Ωραίο.
Επέκταση: ≥200% Πυροδοσία: UL94 Β-2
Σκληρότητα: 50-90 ακτή Α Δυνατότητα τράβηξης: ≥20MPa
Χρώμα: Λευκό Αντίσταση θερμοκρασίας: 80°C

Περιγραφή προϊόντων

Ελαφριά άκαμπτη PVC κυματοειδής σωλήνας σύρμα σχοινί αγωγού σύρμα πλεξίματος σύνθετες κόκκους


 

Περιγραφή του προϊόντος:

Ονομασία προϊόντος: Σκόρπια σύνθετα από PVC

Τα σύνθετα κόκκια PVC είναι υλικό υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιείται για διάφορες εφαρμογές στην βιομηχανία πλαστικών.Αυτά τα κόκκοι έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των κατασκευαστών συνδυασμένων υλικών φόντων pvc και προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις και αντοχή.

Πυροδοσιμότητα: UL94 V-2

Τα κόκκια σύνθετων συστατικών PVC είναι UL94 V-2 πιστοποιημένα, γεγονός που δείχνει εξαιρετική αντοχή στην εύφλεκτη.

Αντοχή σε θερμοκρασία: 80°C

Τα κόκκιά μας από σύνθετα PVC είναι σχεδιασμένα να αντέχουν υψηλές θερμοκρασίες μέχρι 80°C χωρίς να διακυβεύονται η ποιότητα και η απόδοσή τους.Αυτό τα καθιστά κατάλληλα για χρήση σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών όπου η αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες είναι απαραίτητη.

Συσκευή: 25 kg/σακούλα

Τα κόκκια σύνθετων ουσιών PVC συσκευάζονται εύκολα σε σακούλες 25 κιλών, καθιστώντας τα εύκολα να χειρίζονται, να αποθηκεύουν και να μεταφέρουν.Αυτό εξασφαλίζει ότι τα κόκκια παραμένουν σε τέλεια κατάσταση κατά τη μεταφορά και την αποθήκευση..

Σκληρότητα: 50-90 Shore A

Τα σύνθετα κόκκια PVC μας προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών σκληρότητας, που κυμαίνονται από 50-90 Shore A. Αυτό επιτρέπει στους κατασκευαστές να επιλέξουν το τέλειο επίπεδο σκληρότητας για την συγκεκριμένη τους εφαρμογή,διασφάλιση της καλύτερης απόδοσης και των καλύτερων αποτελεσμάτων.

Συνολικά, οι κόκκοι σύνθετων υλικών PVC μας είναι η κορυφαία επιλογή για τους κατασκευαστές που αναζητούν υψηλής ποιότητας και αξιόπιστα υλικά για τις ανάγκες σύνθετων υλικών pvc.αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες, βολική συσκευασία και προσαρμόσιμα επίπεδα σκληρότητας, τα κόκκιά μας προσφέρουν απαράμιλλη απόδοση και ευελιξία.

 

Χαρακτηριστικά:

  • Ονομασία προϊόντος: Σκόρπια σύνθετα από PVC
  • Σκληρότητα: 50-90 Shore A
  • Χρώμα: Λευκό
  • Πυκνότητα: 1,3-1,45 G/cm3
  • Επεκτάσεις: ≥200%
  • Δυνατότητα τράβηξης: ≥20MPa
  • Εφαρμογή: Συνδυασμός καλωδίων και καλωδίων PVC, συνδυασμός σωλήνων PVC, συνδυασμός προφίλ PVC
 

Τεχνικές παραμέτρους:

Ονομασία του προϊόντος Σκόρπια σύνθετα PVC
Σκληρότητα 50-90 Ακτή Α
Χρώμα Λευκό
Σφιχτότητα 10,3-1,45 G/cm3
Αντίσταση στην Γήρανση Ωραίο.
Δύναμη πρόσκρουσης ≥7KJ/m2
Μέγεθος Προσαρμοσμένο
Υλικό PVC
Πυροδοσία UL94 V-2
Αντίσταση θερμοκρασίας 80°C
Συσκευή 25 kg/σακούλα
Κλειστές λέξεις σύνθετα υλικών από PVC, σύνθετα υλικών από PVC για σωλήνες, σύνθετα υλικών από PVC, κόκκοι υλικών από PVC
 

Εφαρμογές:

Σκόρπιες σύνθετων ουσιών PVC - ARCHTEX
Ετικέτα: ARCHTEX

Τα κόκκοι σύνθετης ύλης PVC ARCHTEX είναι κοκκάλια υψηλής ποιότητας πλαστικού που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την παραγωγή σωλήνων και εξαρτημάτων από PVC.Η μάρκα μας είναι γνωστή στην βιομηχανία πλαστικών για την ανώτερη ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων της.

Χώρος προέλευσης: Κίνα

Τα κόκκιά μας είναι κατασκευασμένα στην Κίνα.όπου έχουμε state-of-the-art εγκαταστάσεις παραγωγής και μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών αφιερωμένων στην παροχή των καλύτερων προϊόντων στους πελάτες μας.

Μέγεθος: Προσαρμοσμένο

Καταλαβαίνουμε ότι οι διαφορετικοί πελάτες έχουν διαφορετικές ανάγκες, γι' αυτό προσφέρουμε προσαρμοσμένα μεγέθη για τα κόκκιά μας από σύνθετο PVC.Αυτό επιτρέπει στους πελάτες μας να επιλέξουν το μέγεθος που ταιριάζει καλύτερα στην παραγωγική τους διαδικασία και τις απαιτήσεις.

Συσκευή: 25 kg/σακούλα

Τα κόκκια σύνθετων υλών PVC συσκευάζονται σε σακούλες 25 κιλών, καθιστώντας τα εύκολα για μεταφορά και αποθήκευση.Οι σακούλες είναι ανθεκτικές και έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν τα κόκκους από την υγρασία και άλλους περιβαλλοντικούς παράγοντες.

Πυροδοσιμότητα: UL94 V-2

Η ασφάλεια είναι πάντα η κορυφαία προτεραιότητά μας, γι' αυτό και τα κόκκιά μας από σύνθετο PVC είναι UL94 V-2 πιστοποιημένα για εύφλεκτοτητα.Αυτό σημαίνει ότι έχουν υψηλή αντοχή στη φωτιά και δεν θα συμβάλουν στην εξάπλωση της φλόγας.

Σχήμα: κόκκοι

Τα κόκκια σύνθετης ύλης PVC είναι σε μορφή μικρών, ομοιόμορφων κόκκων, καθιστώντας τα εύκολα να χειρίζονται και να χρησιμοποιούνται σε παραγωγικές διαδικασίες.Το σχήμα εξασφαλίζει επίσης συνεπή τήξη και κατανομή της ένωσης κατά τη διάρκεια της παραγωγής.

Χρώμα: Λευκό

Προσφέρουμε τα κόκκους σύνθετης ύλης PVC σε καθαρό, λαμπερό λευκό χρώμα, το οποίο καθιστά εύκολο τον εντοπισμό και τον διαχωρισμό από άλλα υλικά κατά την παραγωγή, εξασφαλίζοντας την υψηλότερη ποιότητα του τελικού προϊόντος.

Συνδυασμός σωλήνων PVC και συνδυασμός εξαρτημάτων PVC

Τα κόκκια σύνθεσης PVC μας είναι κατάλληλα για την παραγωγή σωλήνων και εξαρτημάτων PVC.καθιστώντας τους ιδανικούς για χρήση σε διάφορες εφαρμογές στις βιομηχανίες υδραυλικών και κατασκευών.

Τεχνική κατασκευή σωλήνων και πλαστικής

Η ζήτηση για υψηλής ποιότητας πλαστικά προϊόντα αυξάνεται, και τα κόκκιά μας από σύνθετα PVC είναι απαραίτητα για την κάλυψη αυτής της ζήτησης.Χρησιμοποιούνται ευρέως στη βιομηχανία πλαστικών για την παραγωγή σωλήνων και εξαρτημάτων, τα οποία χρησιμοποιούνται σε διάφορες εφαρμογές όπως συστήματα ύδρευσης, αποχέτευσης και άρδευσης.

Επιλέξτε τα κόκκους σύνθετης ουσίας ARCHTEX PVC

Όταν πρόκειται για κόκκους από σύνθετα PVC, η ARCHTEX είναι ένα αξιόπιστο και αξιόπιστο εμπορικό σήμα.Τα κόκκιά μας συμμορφώνονται με αυστηρά πρότυπα ποιότητας και ελέγχονται για τις φυσικές και χημικές τους ιδιότητες για να διασφαλίσουμε ότι πληρούν τις απαιτήσεις των πελατών μαςΕπιλέξτε την ARCHTEX για υψηλής ποιότητας κόκκους από σύνθετο PVC που προσφέρουν εξαιρετική απόδοση και αξία για τα χρήματά σας.

 

Προσαρμογή:

Προσαρμοσμένη εξυπηρέτηση για κόκκους σύνθετων υλικών PVC - ARCHTEX

Ετικέτα: ARCHTEX

Χώρος προέλευσης: Κίνα

Δυνατότητα τράβηξης: ≥20MPa

Χρώμα: Λευκό

Επεκτάσεις: ≥200%

Σκληρότητα: 50-90 Shore A

Αντίσταση στην γήρανση: Καλή

Στην ARCHTEX, παρέχουμε κορυφαία ποιότητα κόκκους σύνθετων PVC προσαρμοσμένα για να καλύψουν τις ειδικές ανάγκες των πελατών μας.Η σύνθεσή μας από PVC έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήση σε εφαρμογές συρμάτων και καλωδίων καθώς και για την παραγωγή σωλήνων και σωλήνων.

Η σύνθεσή μας από PVC παράγεται στις τελευταίες εγκαταστάσεις μας στην Κίνα, χρησιμοποιώντας μόνο υλικά υψηλής ποιότητας.Η σύνθεσή μας από PVC είναι γνωστή για την ανώτερη αντοχή και την αξιοπιστία της.Τα αυστηρά μέτρα ελέγχου ποιότητας μας εξασφαλίζουν σταθερή και αξιόπιστη απόδοση, καθιστώντας το δημοφιλή επιλογή στους πελάτες μας.

Προσφέρουμε μια σειρά από επιλογές χρώματος για το PVC μας, με το λευκό να είναι μια δημοφιλής επιλογή για την ευελιξία και την καθαρή εμφάνισή του.Μπορούμε επίσης να προσαρμόσουμε το χρώμα για να ανταποκριθεί στις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας.

Εκτός από την αντοχή και τις επιλογές χρώματος, η σύνθεσή μας από PVC μπορεί επίσης να υπερηφανεύεται για μια επιμήκυνση τουλάχιστον 200%, καθιστώντας την εξαιρετικά ευέλικτη και ιδανική για μια ποικιλία εφαρμογών.Η σκληρότητά του πέφτει μεταξύ 50 και 90 Shore A, παρέχοντας μια καλή ισορροπία μεταξύ ακαμψίας και ευελιξίας.

Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά της PVC είναι η εξαιρετική αντοχή της στην γήρανση.και χημικά, χωρίς να διακυβεύεται η απόδοση ή η εμφάνισή του.

Στην ARCHTEX, καταλαβαίνουμε ότι κάθε πελάτης έχει μοναδικές ανάγκες και απαιτήσεις.Αυτός είναι ο λόγος που η ομάδα των ειδικών μας συνεργάζεται στενά μαζί σας για να παρέχει προσαρμοσμένες λύσεις που πληρούν τις ακριβείς προδιαγραφές σαςΕίτε χρειάζεστε σύνθετο PVC για εφαρμογές καλωδίων και καλωδίων είτε για την παραγωγή σωλήνων και σωλήνων, σας καλύπτουμε.

Στοιχεία επικοινωνίας
Elaine

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613695163789

WhatsApp : +8619805658100